Tip! Sneller doorrijden op de Franse autoroute met een tolbadge

Introductie

Als je op vakantie gaat naar Frankrijk, is het regelen van een tolbadge een absolute aanrader. Met een tolbadge rijd je namelijk sneller en gemakkelijker over de Franse tolwegen. Bovendien werkt de badge ook op de autoroutes van Spanje, Portugal en Italië. En het beste nieuws? Je kunt nu profiteren van een korting bij Bip&Go en de badge binnen 3 tot 5 werkdagen bij jou thuis ontvangen!

Waarom kiezen voor een tolbadge?

Het gebruik van een tolbadge biedt verschillende voordelen voor reizigers die regelmatig of af en toe over Franse tolwegen rijden. Hier zijn enkele redenen waarom het slim is om tijdig een tolbadge te regelen:

  1. Snellere doorstroming: Met een tolbadge hoef je niet langer in de rij te staan bij de betaling van de tolgelden. Je kunt eenvoudig gebruik maken van speciale doorgangen die alleen bestemd zijn voor voertuigen met een badge, waardoor je tijd bespaart en sneller door kunt rijden.
  2. Gemakkelijk betalen: De tolgelden worden automatisch afgeschreven van je rekening, waardoor je geen contant geld nodig hebt en niet hoeft te zoeken naar gepast geld.
  3. Multifunctioneel: Naast het gebruik op Franse tollwegen, kun je de tolbadge ook gebruiken op tolwegen in Spanje, Portugal en Italië. Dit betekent dat je met één badge verschillende landen kunt doorkruisen zonder gedoe met verschillende betaalsystemen.

Welke formule past bij jou?

Bip&Go biedt twee formules aan voor het gebruik van de tolbadge. Afhankelijk van hoe vaak je over de tolwegen rijdt, kun je kiezen uit de volgende opties:

  • FREQUENT-abonnement: Als je minstens één keer per maand gebruik maakt van de Franse tolwegen, bijvoorbeeld omdat je een tweede huis in Frankrijk hebt, is het FREQUENT-abonnement de beste keuze voor jou. Voor slechts €16 per jaar kun je onbeperkt gebruik maken van de badge en profiteren van snellere doorstroming.
  • ADHOC-formule: Reis je alleen tijdens de zomervakantie of een paar keer per jaar door Frankrijk? Dan is de ADHOC-formule ideaal voor jou. Je betaalt eenmalig €10 of €14 voor de aanschaf van de badge (afhankelijk van het type badge) en €10 verzendkosten. Daarnaast worden er maandelijkse kosten berekend van €1,90* alleen voor die maanden waarin je daadwerkelijk gebruik maakt van de badge in Frankrijk. Tol- en parkeergeld wordt bovenop het maandtarief gefactureerd en automatisch afgeschreven van je rekening.

De keuze voor de juiste formule hangt af van je persoonlijke situatie en het aantal keren dat je van plan bent om gebruik te maken van de tolwegen. Als je twijfelt welke for

Hoe werkt het bestellen?

Het bestellen van een tolbadge bij Bip&Go is eenvoudig en snel. Je kunt dit online doen via de website van Bip&Go. Het enige wat je hoeft te doen is het invullen van een formulier met je persoonlijke gegevens en het kiezen van de gewenste formule. Vervolgens wordt de badge binnen 3 tot 5 werkdagen bij jou thuis afgeleverd.

Zorg ervoor dat je tijdig een tolbadge bestelt, zodat je deze ruim voor vertrek in huis hebt. Op die manier ben je goed voorbereid en kun je zorgeloos genieten van jouw reis over de Franse tolwegen.

Kortom, als jij sneller wilt doorrijden op de Franse autoroute tijdens jouw vakantie naar Frankrijk, is het regelen van een tolbadge een slimme keuze. Met verschillende formules, waaronder het voordelige FREQUENT-abonnement of de flexibele ADHOC-formule, biedt Bip&Go voor ieder type reiziger een passende optie. Bestel nu jouw tolbadge met korting en ontvang deze binnen 3 tot 5 werkdagen bij jou thuis!

Add a Comment

Your email address will not be published.