E-mailadres

info@xipio.nl

Lekker actief bezig zijn

Hallo! Bedankt voor je interesse in een leuk ritje op onze Vélo-Rail! Houd er rekening mee dat ze beperkte capaciteit hebben voor elke rit, elke rail kan maximaal 4 volwassenen (2 “trappers” en 2 volwassenen op de bank) en 1 kind in een kinderzitje herbergen. Als je iemand in een rolstoel hebt, kunnen ze het met 2 trappers huisvesten. Voor gezinnen met kinderen jonger dan 12 jaar kunnen ze tot 2 volwassenen en 3 kinderen op de bank plaatsen. Bovendien heeft onze Vélo-Rail een breed platform waarop je je spullen, waaronder babyzitjes, bagage, koelboxen en zelfs huisdieren, kunt meenemen.

Als je klaar bent om je plek te reserveren, bel ons dan op 06 67 50 07 23. Christine, die een beetje Engels spreekt, zal je graag helpen bij het boeken.

De route

De route is een lus van 9 km die ongeveer 1 uur en 30 minuten duurt zonder pauzes. Het terrein is vlak en gemakkelijk om te fietsen. Je kunt een keersysteem aan het einde van de route gebruiken om terug te gaan, en elke Vélo-Rail heeft parasols.

Prijzen

De reguliere prijs voor een railbike-rit is €25 voor maximaal vier volwassenen of twee volwassenen en drie kinderen jonger dan 12 jaar. We bieden kortingen voor bepaalde groepen, waaronder €22 per railbike voor Voordeel-jong, Cézam-Fracas, CE Peugeot, Werklozen, COS Belfort, Kalidéa CE. Voor groepen van drie of meer wordt elke railbike ook met korting verkocht voor €22. We accepteren vakantiebonnen als betaling.

Reserveren

Het is belangrijk om een reservering te maken, hoe ver van tevoren dan ook. Ze waarderen het zeer als u van tevoren even belt.

Locatie

Op slechts 35 minuten rijden (32 km) afstand van Maison le Bonheur ligt deze attractie op 1 D13, 70000 Vaivre-et-Montoille, Frankrijk. De Vélo-Rail is een geweldige manier om de prachtige omgeving te zien. Waarom wachten? Spring in je auto en ga vandaag nog naar Vélo-Rail!