E-mailadres

info@xipio.nl

Het blote voeten park van Frankrijk

Trek je schoenen uit en dompel jezelf onder in de wonderen van de natuur! Ga op ontdekkingsreis en exploreer vergeten sensaties. Sta jezelf toe om de diverse texturen onder je blote voeten te ervaren, van de zachtheid van mos en grassen tot de ruwheid van stenen, kiezels en boomschors. Geniet van de verschillende temperaturen die deze elementen bieden, van de koele vochtigheid van zand tot de warmte van zonovergoten aarde.

Laat je voeten reizen door de rijke en unieke texturen van zeewier, kleibollen, hooi en stro. Voel de weerstand die boomstammen bieden en de zachtheid van modder. Verken en ontdek de immense variatie aan texturen en sensaties die de natuur te bieden heeft. Neem even de tijd om al deze natuurlijke elementen te laten doordringen tot je zintuigen en word één met de natuur. Loop blootsvoets en voel de magie van de natuur met al haar gevarieerde texturen!

Van alles te doen

Hallo avontuurlijke mensen! Maak je klaar om te verkennen en plezier te hebben in 5 verschillende doolhoven met 3 verschillende thema's. En dat is niet alles! Wie houdt er niet van boerderijdieren? Bekijk onze mini-boerderij met konijnen, geiten, kippen, eenden, pony's en zelfs een koe! Als je je dapper voelt, ga dan de uitdaging aan van een boomtopreis of test je vaardigheden in ons spannende escape-spel. Laten we samen onvergetelijke herinneringen maken!

Elk jaar vernieuwd

Elk jaar zijn er weer talloze quizzen en puzzels beschikbaar die zorgen voor een enorme dosis entertainment en uitdaging. We vinden het belangrijk om onze quizzen en puzzels voortdurend aan te passen en te vernieuwen zodat ze altijd fris, spannend en uitdagend blijven voor onze deelnemers. We besteden veel tijd en aandacht aan het samenstellen van de juiste vragen en zorgen ervoor dat er voor elk niveau iets te vinden is. Of je nu graag alledaagse kennis test of je hersenen wilt uitdagen met de meest uitdagende raadsels, onze quizzen en puzzels bieden voor iedereen iets! We kijken er dan ook elk jaar weer naar uit om nieuwe quizzen en puzzels te ontwikkelen en onze deelnemers te blijven verrassen en uitdagen.

Reserveren

Het maken van een reservering voor uw favoriete activiteiten en diensten bij Le Circuit de la Vallée is nu eenvoudiger en handiger dan ooit tevoren! Hun website is ontworpen om gemakkelijke navigatie en een eenvoudig boekingsproces voor onze gewaardeerde klanten te garanderen. Door gebruik te maken van het gebruiksvriendelijke online reserveringssysteem, kunt u uw favoriete activiteiten en diensten gemakkelijk selecteren en reserveren met slechts een paar klikken! Ga direct naar hun website en voltooi uw reservering nu!

Locatie

Dit geweldige blotevoetenpark ligt op slechts 40 minuten rijden (35 km) van Maison Le Bonheur? Het is perfect voor kinderen die graag spelen en veilig plezier hebben. En het beste gedeelte? Je kunt hier heerlijk eten en drinken voor een betaalbare prijs. Als het weer perfect is, vergeet dan niet de zwemkleding van je kinderen in te pakken en ze mee te nemen op een spannende glijbaanrit!