CM – Laadpaal verbruik

Wij hopen dat u een heerlijke tijd heeft gehad in onze vakantiewoning en dat u optimaal hebt kunnen genieten van uw verblijf in Maison Le Bonheur. Wij willen u graag informeren over de eindverrekening van de kosten voor het gebruik van de laadpaal.

Terwijl u genoot van uw vakantie, hebben we gezorgd voor een handige laadpaal voor elektrische voertuigen. Uiteraard hebben we nauwkeurig bijgehouden hoeveel energie er is verbruikt tijdens uw verblijf. De kosten voor het gebruik van de laadpaal zullen verrekend worden met de borg die u bij aankomst heeft betaald.

Hieronder treft u een gedetailleerde eindafrekening waarop het verbruik van de laadpaal en de bijbehorende kosten staan vermeld.

Als u nog vragen of opmerkingen over de kostenverrekening of andere zaken met betrekking tot uw verblijf heeft, kunt u ons gerust bereiken via WhatsApp op nummer +31618797979. Wij willen namelijk absoluut dat u tevreden bent en houden onze communicatielijnen graag open om eventuele vragen te beantwoorden.

Bedankt dat u voor onze vakantiewoning heeft gekozen. Wij hopen dat u prachtige herinneringen hebt gemaakt en met plezier terugkijkt op uw verblijf bij ons.

Met vriendelijke groet,
MAISON LE BONHEUR

Rudolph & Hanna Marks

De grafiek hierboven geeft het verbruik weer over een periode. Het kan zijn dat uw grafiek meer dagen toont dan uw huurperiode. Het verbruik op die dagen zijn uiteraard niet meegenomen in de kostenberekening.

Berekening:

Totaal aantal verbruikte kWh: [TOTAALVERBRUIK]

Kosten per kWh: [PRIJSPERKWH] EUR

Totaal te verrekenen: [GRANDTOTAALEURO] EURO