Leuk dat je je vakantie geboekt hebt bij ons

Beste gast,

We zijn enthousiast dat je ons vakantiehuis hebt gekozen voor je komende verblijf. Ons ultieme doel is om een onvergetelijke vakantie-ervaring te creëren voor jou en je medereizigers, zodat je volledig kunt ontspannen en je comfortabel voelt tijdens je verblijf.

We zijn trots op onze aandacht voor detail en willen ervoor zorgen dat alles tijdens je bezoek soepel verloopt. Enkele dagen voor je verblijf sturen we je een sms met de toegangscode van het pand. Omdat dit mogelijk te maken vragen we je vriendelijk om ons je telefoonnummer via WhatsApp of sms naar 06-18797979 te sturen. Vergeet niet je naam en boekingsnummer in het bericht te vermelden.

Alsof dat nog niet genoeg is, sturen we je ook een e-mail met gedetailleerde instructies over hoe je de code kunt gebruiken voordat je aankomt, zodat je zelfverzekerd en op je gemak kunt zijn. We zijn ook enthousiast om enkele fantastische attracties en activiteiten in de omgeving met je te delen, zodat je al plezier hebt nog voordat je aankomt!

Nogmaals bedankt dat je ons vakantiehuis hebt gekozen. We kunnen niet wachten om je als gast te hebben en je een onvergetelijk verblijf te bezorgen. En mocht je het nog niet gevonden hebben op www.maisonlebonheur.nl is al een schat aan voorpret te vinden.