News

Le Voilà Bistrot – Melay

Het pand mag historisch zijn, de gerechten die ze serveren zijn eigentijds. Roeland heeft als jonge kok een frisse en moderne blik op koken en de Franse keuken, waardoor je verrast wordt door bekende gerechten in een verfrissend jasje.  Bij ‘Le Voilà’ besteden ze veel zorg aan de inkoop van de producten. Of het nu gaat verantwoord vlees, het duurzaam gekweekte groenten en fruit of ambachtelijk gemaakte boter en kaas. Uiteraard bieden zij passende wijnen aan bij de gerechten. 

Dinerconcept
Le Voilà werkt nèt iets anders dan standaard restaurants. Zij hebben geen vaste a la carte, maar bieden dagelijks een drie gangen menu aan, met de keuze uit drie voor- hoofd en nagerechten. Eventueel uit te bereiden met een kaasplankje. Het menu wisselt regelmatig. Op deze manier kunnen zij je de beste lokale en verse producten aanbieden, voor een schappelijke prijs! 

Lunchconcept
Op donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag een lunch menukaart. Snel, vers en overheerlijk. 

Continue reading “Le Voilà Bistrot – Melay”