lofo mlb

Beste [NAAM],

Jullie vakantie in Maison Le Bonheur gaat binnenkort beginnen! Dat is super leuk en wij hopen dat jullie er enorm naar uit zien!

Om ervoor te zorgen dat je vakantie goed verloopt, willen we graag wat praktische informatie met je delen. Je kunt deze (praktische) informatie vinden via de volgende link:

Welkom in Maison Le Bonheur

Daarnaast zijn er nog een paar andere zaken die handig zijn om te weten:

  • Bij aankomst zijn de bedden al heerlijk opgemaakt, zodat je vakantie zorgeloos kan beginnen;
  • In de bovenstaande link vind je ook de contactgegevens die je kunt gebruiken als je vragen hebt of in geval van nood;
  • De borg (500 euro) dient uiterlijk op 22 juli 2023 te worden overgemaakt op rekeningnummer NL15RABO0360960065 t.n.v. RJJ MARKS, onder vermelding van je boekingsnummer ([BOEKINGSNUMMER]). Zonder betaling van de borg kunnen we geen sleutelcode verstrekken;
  • Indien jullie gebruik willen maken van de laadpaal voor de auto, dan horen wij dit graag tijdig. Er zijn geen kosten voor activering van de laadpaal, de prijs per kWh is 1,32 euro. De borg wordt verhoogd met 100 euro per geboekte week. De werkelijk gebruikte kWh wordt dienovereenkomstig berekend. Als er minder energie wordt gebruikt, wordt het resterende bedrag samen met de borg terugbetaald. Indien er meer energie wordt verbruikt, wordt het overschot afgetrokken van de borg;
  • Op de website van vind je nog leuke ideeën om met elkaar te ondernemen (Uitstapjes – Maison Le Bonheur);

Het volledige adres van de woning is:

24 Grande Rue
70500 Magny-Lès-Jussey
FRANKRIJK

Tot slot
Wij bieden onze gasten de mogelijkheid om boodschappen reeds in huis te hebben. Zodat jullie bij aankomst niet gelijk te hoeven winkelen en relaxt aan de vakantie kunnen beginnen. Indien je gebruik wilt maken van dit standaard XL-boodschappenpakket, laat het ons dan weten. Als er nog iets is waar we je mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, hoe eerder wij het weten hoe beter wij je kunnen helpen!

Wij kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen in Maison Le Bonheur!

Met vriendelijke groet,

Rudolph & Hanna Marks
Eigenaren van Maison Le Bonheur