Luxe gîte met privé zwembad – Frankrijk

Wandelen

De uitgestrekte en adembenemende bossen die zich bevinden in de nabijheid van de charmante boerderij bieden een unieke gelegenheid om te genieten van een verkwikkende wandeling te midden van weelderig groen en rustige omgevingen. Mis de kans niet om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en je over te geven aan de serene rust en de omhelzing van de natuur.

Shoppen

Binnen een korte afstand (5 km) is er in dit gebied het gemak van verschillende grote supermarkten. Deze supermarkten omvatten Aldi, Lidl, Carrefour en Intermarché, die allemaal in de nabijheid zijn gelegen. De supermarkten bevatten een gevarieerde selectie van producten, variërend van vers fruit en zuivelproducten tot huishoudelijke benodigdheden en persoonlijke verzorgingsartikelen.

Fietsen

De wegen voor fietsers, inclusief e-bikes en mountainbikes, zijn uitstekend. De paden zijn goed onderhouden, waardoor uw rit veilig en plezierig is.

Uit eten

Jussey, een bruisend stadje op slechts 7 km afstand, biedt een heerlijk scala aan opties, waaronder smakelijke kebabs, hartige kipsandwiches en dampende hete pizza's. Met zoveel restaurants om uit te kiezen, vindt u zeker iets dat uw smaakpapillen prikkelt. Of u nu zin hebt in een snelle meeneemmaaltijd of een ontspannen dinerervaring, Jussey heeft het allemaal. Kijk voor meer informatie onder ' Restaurants' bovenaan deze pagina.

De vakantieboerderij

Welkom in onze luxueuze boerderij, waar comfort en stijl samenkomen! Onze ruime en gezellige boerderij beschikt over luxe boxsprings om een vredige nachtrust te garanderen, een verfrissend zwembad met een diameter van 4,5 meter en een diepte van 1,35 meter, en comfortabele all-weather loungebanken in de tuin voor uw ontspanning. De woonkamer biedt een comfortabele ruimte met twee driezitsbanken en meerdere losse stoelen om in weg te zakken en te genieten van je vrije tijd.

Informatie over Magny-Les-Jussey

11
inwoners/km²
10 km2
Oppervlakte
310 m
Gemiddelde hoogte
27 °C
Gemiddelde zomer temperatuur
maison le bonheur

Waarom huren?

Safety first.

Het huis waar het hier om gaat is een moderne, geavanceerde woning uitgerust met diverse slimme technologieën zoals temperatuur sensoren, erfbewaking, en brandmelders. Deze functies zijn erop gericht om de bewoners van de woning de hoogst mogelijke veiligheid en comfort te bieden. De temperatuur sensoren zorgen ervoor dat het klimaat binnen de woning altijd optimaal is, ongeacht de weersomstandigheden buiten. De erfbewaking is zo ontworpen dat het op afroep uitgezet kan worden (voor het gehele verblijf). Tot slot, zorgen de brandmelders ervoor dat er in geval van brand direct alarm geslagen wordt, zodat de bewoners snel in veiligheid kunnen komen. Al met al is dit huis een ideale plek om te verblijven, zowel wat betreft comfort als veiligheid.

Grote groepen

Deze accommodatie is de ideale optie voor gezinnen of groepen vrienden die op zoek zijn naar voldoende ruimte en comfort tijdens hun vakantie. Met een totaal van vijf slaapkamers, verspreid over twee verdiepingen, zal iedereen in het reisgezelschap een eigen comfortabele slaapruimte hebben om uit te rusten na een lange dag vol activiteiten. De twee verdiepingen zijn zo ingedeeld dat er ruimte is voor samenzijn en ontspanning, maar ook voor wat rustige tijd alleen. Verder vindt je in deze accommodatie diverse gemeenschappelijke ruimtes waar het reisgezelschap gezamenlijk kan genieten van elkaars gezelschap. Kortom, deze accommodatie biedt een perfecte plek voor het creëren van onvergetelijke geluksmomenten tijdens jouw verblijf met familie of vrienden.

Alles in de buurt

Ohhh la la, stel je voor dat je omringd bent door bomen, tjilpende vogels en supermarkten op slechts een steenworp afstand (denk aan Lidl, Aldi, Carrefour of Intermarché)! Tijd om te genieten van de voordelen van de natuur, zonder je zorgen te maken over waar je je volgende maaltijd kunt kopen. Hoe gelukkig kun je worden?
Leuke bestemmingen

Geniet van wat bij je past